Luxe Hondenverzorging
bij Alpha Dog Grooming

Hondenverzorging:
Ontdek Onze Omvattende Hondenverzorging

Mijn salon biedt een breed spectrum aan behandelingen, perfect aangepast aan de unieke behoeften van uw hond. Van precisieknippen tot volledige vachtverzorging, elke service is ontworpen om uw huisdier te verwennen. Speciaal voor puppy’s is er een gewenningsprogramma om hen op jonge leeftijd vertrouwd te maken met verzorging. Voor minder ruiven bied ik een speciale ontwolbehandeling. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem gerust contact op met Alpha Dog Grooming.

Comfort en stijl, dat is waar wij voor gaan!

Hond die net gewassen is

Knippen, Scheren en Trimmen

Professionele hondenverzorging in Wilrijk en Antwerpen. Knippen, scheren en trimmen voor een perfecte look. Uw hond verdient de beste behandeling voor een stralend resultaat

schattige beige puppy

Puppy gewenning

Introductie voor uw puppy in Wilrijk of Antwerpen. Rustige kennismaking met trimtafel en geluiden. Bereid uw hond voor op een ontspannen en positieve verzorging.

Schattige hond die er mooi verzorgd uit ziet

Borstelen van Honden

Ervaren borstelsessies voor gezonde vachten. Voorkom knopen en huidirritaties. Uw hond zal comfortabel en tevreden zijn na elke borstelbeurt.

foto van een zwart konijn

Behandelen van Katten en Knaagdieren

Vachtvriendelijke aanpak voor katten en knaagdieren in Wilrijk en Antwerpen. Voorkom tand- en gewichtsproblemen met zorgvuldige trimbeurten en professioneel advies.

Huisregels voor een Vlotte Service

  1. Punctualiteit is Essentieel: Arriveer op tijd. Bij meer dan een kwartier vertraging, wordt uw afspraak geannuleerd.
  2. Voorbereide Vierpoters: Zorg ervoor dat uw hond is uitgelaten voor de afspraak.
  3. Tijdige Ophaal: Haal uw hond stipt op. Extra tijd in het salon kan leiden tot bijkomende kosten.
  4. Respecteer Afspraken: Klanten krijgen maximaal twee kansen. Na twee gemiste afspraken, is een nieuwe boeking niet meer mogelijk.